جستجو در پايگاه داده براساس
بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
مقررات جشنواره
يادداشت دبير جشنواره
بيانيه هيات داوران
اهداف جشنواره
موضوعات جشنواره
توضيحات
تمام رويدادها
 به تفکيک فيلم
 به تفکيک اصناف
 به تفکيک هنرمندان
 به تفکيک دفاتر توليد
 به تفکيک کلمات کليدی
آلبوم عكس
افتتاحيه
نشست هاى مطبوعاتى
اختتاميه
گوشه و كنار
روزشمار آلبوم عكس
هنرمندان
شرکت ها
فيلمها
هنرمندان
شرکت ها
کشورهای شرکت کننده
.:.    هيأت داوران     .:.
..رييس هيأت داوران
..داور
..دبير
هيأت انتخاب
جوايزاهداشده
بخشهاي جشنواره
موضوعات جوايز


 دفاع مقدس- دوره چهاردهم(۱۳۹۵)

 توضيحات : 
آيين اختتاميه چهاردهمين جشنواره بين المللي فيلم مقاومت عصر جمعه نهم مهرماه در سالن مرکز همايش هاي برج ميلاد تهران برگزار شد.
اجراي اين مراسم را محمدرضا شهيدي فرد برعهده دارد و در ابتداي مراسم محمد خزاعي دبير جشنواره از نرگس ذاکري فرزند يکي از شهداي حرم و خانواده‌ او تجليل به عمل آورد.
خزاعي در بخشي از سخنراني خود ضمن مثبت ارزيابي کردن استقبال مخاطبان از اين جشنواره بيان کرد: از مسئولان مي خواهم که از آثار جشنواره مقاومت بيشتر حمايت کنند. پيشنهاد ما اين است که در اين مقطع صندوق حمايت از فيلمسازان حوزه مقاومت ايجاد شود.
وي افزود: خوشحاليم جشنواره فيلم مقاومت در مسير خود به اين سمت حرکت مي کند که پايگاهي براي فيلمسازان مستقل منطقه باشد. بدانيد آينده مال بچه حزب‌اللهي‌هاست زيرا ما عمار داريم.
دبير جشنواره مقاومت تاکيد کرد: ما در نظر داريم از پنج فيلم هيهات، اروند، عين شين قاف، پري دريايي و سيانور حمايت کنيم که اين حمايت در قالب 20 ميليون تومان از سوي انجمن سينماي انقلاب و مقاومت به اين پنج فيلم اهدا مي‌شود.
پس از صحبت هاي دبير جشنواره، حامد زماني به اجراي قطعه "عمار داره اين خاک" پرداخت.
معرفي چهره برتر مقاومت در سال 2016
در اين بخش مراسم طبق اعلام قبلي "چهره برتر مقاومت در سال 2016" معرفي شد و به همين منظور از عبدالمالک حوثي از يمن توسط دبير جشنواره و شوراي سياست گذاري جشنواره تقدير به عمل آمد. سرلشکر محمدعلي جعفري، سردار نقدي و مهدي چمران جايزه وي را اهدا کردند.
نمانيده عبدالمالک حوثي با حضور روي صحنه و در سخناني گفت:براي من باعث افتخار است که از چنين جشنواره مبارکي هديه مي گيرم.
وي افزود: ما در روزگاري هستيم که رسانه ها واقعيت را تغيير مي دهند و دشمن اصلي را به جاي جلاد قرباني نشان مي دهند. اين رسانه ها نمايندگان آمريکا و اسراييل هستند.
در ادامه مراسم جوايز بخش هاي مختلف اعلام شد.
برندگان بخش فيلم هاي کوتاه داخلي
ديپلم افتخار برگزيده سوم به حسام اسلامي براي فيلم "نخجير" رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به اميد شمس و سيدپوريا پيشوايي براي فيلم "گذر" رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده اول به سعيد روغني ها براي "گازور" رسيد.
جايزه ويژه به همراه تنديس به محمد اسفندياري براي فيلم "قضاوت" تقديم شد.
برندگان فيلم هاي کوتاه و پويانمايي سينماي بين الملل
ديپلم افتخار پويانمايي به اميد خوش نظر براي "تمام زمستان‌هايي که نديدم" رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده سوم به رضا زهتاب چيان به فيلم کوتاه "خانه" از ايران اهدا شد.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به صدام وحيدي براي فيلم "تو آمريکايي نيستي" از افغانستان رسيد.
تنديس برگزيده اول به مليکا زئيري از فرانسه براي فيلم "محمد نام اول" رسيد.
در اين بخش لوح تقديري به فرزند شهيد شاطري اهدا شد.
در ادامه مراسم از مادر 4 شهيد که فرزندانش را در کمتر از 2 سال در جريان مقاومت سوريه از دست داده بود تقدير شد.
ام غياث مادر چهار شهيد به صحنه آمد و توسط حضار تشويق شد. ام غياث در سخناني گفت: از شما به خاطر حسن مهمان نوازي تشکر مي کنم و از ايران به خاطر همه کمک هايي که کرده است تشکر مي کنم.
در ادامه شيخ علي ظاهر نماينده فرهنگي حزب الله لبنان به صحنه آمد و پيام سيدحسن نصرالله را براي حاضران خواند. وي گفت: سلام و درود خدمت همه عزيزان حاضر در اختتاميه جشنواره مقاومت. بدون شک با توجه به هجوم زياد به جبهه مقاومت وجود توليداتي که بتواند حقانيت اين مسير را نشان دهد بيشتر حس مي شود. از مسئولان خواستار توجه بيشتر هنرمندان اين جبهه هستيم.
جوايز بخش مستند
در اين بخش از مراسم جوايز بخش فيلم هاي مستند ايران بدين شرح اعلام شد:
ديپلم افتخار برگزيده سوم به حميد عبدالله زاده براي "ايراني هاي مرتد" رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به بهروز نوراني پور براي "A 157" رسيد.
تنديس برگزيده اول به اميرحسين نوروزي براي فيلم "پل" رسيد.
جايزه ويژه به خاطر پرداختن به موضوع منا به ناصر نادري براي "آقاي سفير" و همچنين جايزه ويژه به خاطر روشنگري در مسايل روز به مهدي نقويان براي فيلم "برادران" رسيد.
برگزيدگان بخش فيلم هاي مستند بين الملل:
لوح تقدير به دز چندلر براي کارگرداني "شيرين" از استراليا رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده سوم به وحيد فرجي براي "خاطرات نارنجي" از ايران رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به تام هيز براي "دو خط آبي" از آمريکا رسيد.
تنديس برگزيده اول به محمد مغني براي "شجاعيه" از فلسطين رسيد.
محمد رضا عباسيان در اين بخش در سخناني گفت: در اين ايام من درگير جنگي شده ام که برايم جاي سوال دارد. اين جنگ در فضاي مجازي است. از مسئولان عزيز که ممکن است اين هجمه ها منتسب به آنها باشد مي خواهم فاصله خودشان را از اين سايت ها که برخي از آنها ضد انقلاب هستند مشخص کنند.
در اين بخش از مراسم همچنين از افشين آبشناسان فرزند شهيد آبشناسان تقدير شد.
سردار نقدي در سخناني گفت: مقاوت خشونت نيست بلکه دفع خشونت است، خداوند پيامبران را براي حفظ آزادي مبعوث کرد. ملت ما در روزهاي سخت راه مقاومت را برگزيد زيرا اين موضوع را از اهل بيت ياد گرفته بودند. امام علي به ما آموختند مرگ با عزت بهتر از زندگي با ذلت است. اگر جنگ سخت بيگانگان ده ساله بود حالا سه دهه است جنگ نرم راه انداخته اند اما شکست خورده اند زير ملت ما با فرهنگ غني خود در مقابل آنها ايستادند. آنها هيچ سريالي مانند يوسف و مختار نتوانستند بسازند تا خيابان ها را خلوت کند. آنها هيچ کتابي مانند دا و نورالدين پسر ايران را نتوانتستند بنويسند. مبارزان راه آزادي در اين راه پيشتاز بودند زيرا دست آنها خالي است. ملت ما فرهنگ غني همچون شاهنامه و مثنوي دارند اما آنها چه دارند؟
وي افزود: هنرمندان غربي چه دارند که به تصوير بکشند؟ چه چيزي در چنته دارند؟ اگر آنها بخواهند هنر دولت خود را تصوير کنند بايد زندان گوانتوناما و زورگيري ها و کشتار مسلمانان و کودکان را به تصوير بکشند. آنها کدام افتخار بزرگ را به تصوير مي کشند؟ آنها مي خواهند ريشه هنرمندان ايراني را بزنند. آنها براي نابودي هنرمندان ما برنامه ريخته اند و با پهن کردن فرش قرمز و وعده دادن جايزه و کار در شبکه هاي ماهواره اي قصد از بين بردن آنها را دارند ولي تاريخ نشان خواهد داد اهل هنر ما تسليم خدعه آنها نمي شوند.
سردار نقدي تاکيد کرد: اين جشنواره و پيشرفت هايش نشانه پيروزي ما است. اين آرمان نه تنها روز به روز مستحکم تر مي شود بلکه روزي جهان را در برمي گيرد. سينماي مقاومت فريادي بر عليه جباران دنيا است. جاي خالي افرادي مانند سلحشور و داوود رشيدي را در اينجا خالي مي کنيم. وي در پايان از همه دست اندرکاران اين جشنواره و هنرمنداني که آثار خود را به آن ارسال کردند تشکر مي کنم.
در چهاردهمين جشنواره فيلم مقاومت از شبکه المنار به خاطر حضور پررنگ در حوزه مقاومت تقدير شد. حاج ابراهيم فرهاد مدير اين شبکه جايزه خود را دريافت کرد.
برگزيدگان بخش مردمي جلوه گاه نور
لوح تقدير به جوانترين شرکت کننده جشنواره که علي کاکايي است براي "مسافر آسمان" رسيد. او خواست اگر اين جايزه نقدي است به بچه هاي يمن داده شود.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به محسن جهانباني براي فيلم "قاصدي از کوي عشق" رسيد.
تنديس فيلم برگزيده اول به حامد کشاني براي فيلم "مادرخوانده" رسيد.
برگزيدگان فيلم هاي مستند بخش جلوه گاه نور
ديپلم افتخار برگزيده سوم به سامان فلاح فر براي فيلم "مادرانه" رسيد.
ديپلم افتخار برگزيده دوم به محمد خانيکي و محمد صادق رمضاني مقدم براي فيلم "يک روز يک زندگي" رسيد.
تنديس جشنواره در اين بخش به حسين طالبي مقدم براي فيلم "بي بي" رسيد.
در ادامه مراسم نوبت به اجراي دوم حامد زماني خواننده جبهه مقاومت رسيد. نام اين ترانه به اين عکس خيره شو بود. اين خواننده سومين ترانه خود را با عنوان سپر به شهداي مدافع حرم تقديم کرد.
برگزيدگان بخش ويژه عماد مغنيه
فاطمه مغنيه فرزند عماد مغنيه و فرزند سردار سليماني با نام زينب سليماني در اين بخش به صحنه آمدند. ديپلم افتخار در اين بخش به عباس لاجوردي براي فيلم "جشن تولد" رسيد. عباس لاجوردي در حالي که پرچمي متبرک به حرم حضرت رقيه و حصرت زينب با خود به همراه داشت به صحنه آمد.
جايزه ويژه اين بخش به هادي مقدم دوست براي روايت چهارم "هيهات" رسيد.
تنديس ويژه عماد مغنيه به روح الله رفيعي براي فيلم "فرمانده جواد" رسيد.
فاطمه مغنيه در بخشي از اين مراسم گفت: عطر شهادت در بين ما مي پيچد و آرزو مي کنم وجود شهيدان را هر چه بيشتر بين خودمان حس کنيم. به همه امت اسلامي اين تلاش ها را تبريک مي گويم. از امام خميني و امام خامنه اي تشکر مي کنم. از خانواده شهدا و مجاهدين تشکر مي کنم. از دست اندکاران جشنواره مقاومت هم تشکر مي کنم.
برگزيدگان مسابقه سينماي بين الملل
تنديس بهترين فيلمنامه به فيلم "3000 شب" به قلم مي المصري از لبنان رسيد.
تنديس بهترين کارگرداني براي فيلم "جنگل ها هنوز سبزند" به کارگرداني مارکو نابرسينک از اتريش رسيد.
تنديس بهترين فيلم که با صد درصد آرا انتخاب شده به حبيب والي نژاد براي فيلم "ايستاده در غبار" رسيد.
جايژه ويژه اين بخش به فيلم "سوريون" از سوريه رسيد. باسل الخطيب کارگردان اين فيلم بعد از کسب اين جايزه گفت: باعث افتخار من است اين جايزه را از ايران گرفتم.
ديگر جايزه ويژه اين بخش به حسن برزيده براي "مزار شريف" رسيد.
درويش که براي اهداي جوايز روي صحنه آمده بود در ادامه مراسم درباره اکران رستاخيز گفت: به خواست صاحب رستاخيز مشکلات حل مي شود و ما از صاحب آن مدد مي گيريم و ان شاالله وعده ها در سال "اقدام و عمل" جامه عمل بپوشد و شاهد اکران فيلم باشيم. به دعاي شما نيازمنديم.
برگزيدگان بهترين فيلم از نگاه خانواده شهدا
ضمن تقدير از نقش آفريني هاي پرويز پرستويي و مريلا زارعي در عرصه گفتمان اسلامي، به پاس حضور پرتلاش جايزه بهترين نقش از نگاه خانواده شهدا به عليرام نورايي براي "يتيم خانه ايران" رسيد. عليرام نورايي گفت: حال خوبم را به کوري تمام بدخواهان سرزمينم تقديم مي کنم به شهداي وطنم مخصوصا شهداي مدافع حرم.
جايزه بهترين اثر با تقدير از "يتيم خانه ايران" به "باديگارد" تعلق گرفت. فرزند ابراهيم حاتمي کيا به نيابت از پدر جايزه را دريافت کرد.
سپس پدر شهيد احمدي روشن که يکي از اهداکنندگان جوايز بود گفت: از مواضع انسان دوستانه ابوالقاسم طالبي تشکر مي کنم. او سپس انگشتر خود را به طالبي تقديم کرد.
برگزيدگان مسابقه فيلم هاي سينماي ايران
ديپلم افتخار بهترين جلوه هاي ويژه ميداني به ايمان کرميان براي "ايستاده در غبار" رسيد.
ديپلم افتخار بهترين جلوه هاي ويژه بصري به امير رضا معتمدي براي "مزار شريف" رسيد.
همچنين يک لوح تقدير به سيده ساره نورموسوي براي بازي "نفس" رسيد.
تنديس بهترين بازيگر زن به مريلا زارعي براي "ماهي سياه کوچولو" رسيد. زارعي در سخناني گفت: گرفتن جايزه از دست اين بزرگواران لذت بخش است. من اين جايزه را از دست استاد نصيريان گرفتم و اين شادي جايزه را دو چندان مي کند. دوره قبل اين تنديس را براي چ و شيار 143 گرفتم که همان سال از نقش الفت خداحافظي کردم و گفتم مي خواهم نقش هاي ديگر را امتحان کنم که بعد از آن در ماهي سياه کوچولو بازي کردم که کار سختي بود و در ايفاي اين نقش از کارگردان جوان کمک گرفتم.
وي افزود: کار جديدم را در سينما با اين تنديس آغاز مي کنم. يکايک مردم ايران شايسته دريافت تنديس مقاومت هستند چه آن کارگري که با سختي کار مي کند چه شهداي مدافع حرمي که براي ايران جان خود را فدا مي کنند.
در ادامه مراسم تنديس بهترين بازيگر مرد به پرويز پرستويي براي "باديگارد" رسيد.
پرستويي گفت: از هيات داوران که من را لايق اين جايزه دانستند تشکر مي کنم. از ابراهيم حاتمي کيا که اين فرصت را براي من فراهم کرد تشکر ويژه مي کنم.
وي در ادامه مطلبي خواند که در آن نوشته شده بود: دفاع مقدس پاسخي به تهاجم بود و دفاع از هر حقي مقدس است. تلفيق سينما و دفاع مقدس براي من ارزشمند بوده است چون به مردم فرصت انديشه درباره اين جنگ نابرابر را مي دهد. درست نشان دادن دلاوري هاي مردم بسيار مهم است زيرا بهترين راه آشنايي مردم با جنگ همين است. هنوز مادران شهيد در هر کوچه پس کوچه اين شهر زندگي مي کنند. آنها صاحبان حقي هستند که ما اجازه ناحق کردن آن را نداريم. به عنوان يک هنرمند امانتي در دست ما است و ما در برابر آن مسئوليم. ما در برابر مادري که هنوز چشم انتظار فرزندش است و در برابر جانبازان شيميايي مسئوليم. ما به اعتقاد اين نسل مديونيم. فراموش نکنيم جنگي که بر ملت ايران تحميل شد نابرابر بود و ما مديون مردان جنگ هستيم. تنديس بهترين فيلمنامه به محمدحسين مهدويان براي "ايستاده در غبار" رسيد.
تنديس بهترين کارگرداني به ابراهيم حاتمي کيا براي "باديگارد" اهدا شد. فرزندش به نيابت از او جايزه را دريافت کرد.
جايژه ويژه اين بخش به ابوالقاسم طالبي براي نويسندگي و کارگرداني "يتيم خانه ايران" رسيد.
طالبي گفت: ته جوايز به ما رسيد ولي از همه تشکر مي کنم.
تنديس بهترين فيلم به حبيب والي نژاد براي"ايستاده در غبار" رسيد.
جايزه ويژه هيات داوران براي بهترين فيلم با موضوع انقلاب به نرگس آبيار براي فيلم "نفس" رسيد.
جايزه ويژه بهترين فيلم متناسب با موضوعات منطقه به حسن برزيده براي "مزار شريف" رسيد.
جايزه ويژه بهترين فيلم از نگاه مردم به "باديگارد" رسيد. پژمان لشگري پور مجري طرح اين جايزه را دريافت کرد. لشگري پور گفت: بغضي در دل عوامل باديگارد است. مرتضي آويني در جايي گفته بود متاسفانه بند ناف جريان روشنفکري از اول بر خلاف ما بريده شده است. اين جايزه نشان داد آقا مرتضي درست گفته است.
چهاردهمين جشنواره بين المللي فيلم مقاومت از دوم تا نهم مهرماه به ميزباني پرديس سينمايي ملت به عنوان پايگاه اصلي، مجموعه سينمايي فلسطين به عنوان سينماي مردمي همچنين بيش از 3000 نقطه کشور به صورت همزمان با نمايش بيش از 320 عنوان فيلم از 37 کشور جهان و با حضور مهماناني از 23 کشور به اجرا در آمد.

    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com