1 2 3 4
5 6 7
9 8
جستجو درعناوين خبری
  بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
آخرين رويدادها سينمايی
گزارشات
مصاحبه ها
نقدها و مقالات
اخبار فيلم
فيـــلمهای در دست توليد
محصولات آينده سوره
اخبار هنرمندان
اخبار جشنواره ها
اخبار اصناف سينمايی
اخبار دفاتر تهیه و توليد
اخبار سينمای جهان
روزشمارسینما
خبرگزاری ها
 تعداد بازديد : 499  تاريخ مخابره خبر:  ۱۵/۱۱/۱۳۸۵  نوع : خبر
 کد خبر : 138511150220  ساعت مخابره خبر: ۱۳:۴۰:۵۳
    ۱۳۸۵/۱۱/۱۵                              تاريخ نشر خبر :  
 

موسيقي فيلم و بيست و پنجمين جشنواره فيلم فجر:

ترجيح مي دهم موسيقي فيلم هايم را خودم بسازم

موسيقي فيلم عنصري مجزا و مستقل از فيلم نيست ولي در عين حال ويژگي منحصر به فردي دارد که بسيار ارزشمند و قابل احترام است.

    به گزارش سايت سينمايي سوره، خسرو سينايي، آهنگساز با بيان اين مطلب درباره کيفيت ساخت موسيقي در فيلم هاي ايراني گفت: اغلب موسيقي هايي که براي فيلم ها ساخته مي شود تطابق اصولي با موضوع فيلم ها ندارد و اين در حالي است که موسيقي خوب در عين حفظ موقعيت مستقل در فيلم بايد در خدمت ساير عوامل مانند کارگرداني و فيلمنامه باشد.
    کارگردان فيلم «مثل يک قصه»، در ادامه به دلايل ساخت موسيقي همزمان با کارگرداني فيلم مورد نظرش اشاره کرد و گفت: در طول سالها فعاليت به ويژه در بعد از انقلاب به اين نتيجه رسيدم که بهتر است موسيقي فيلم هايم را خودم بسازم در واقع تجربه ساخت موسيقي براي فيلم «هيولاي درون» به من ثابت کرد که موسيقي را با توجه به حال و هواي فيلم بايد خودم بنويسم .
    وي همچنين تصريح کرد:به نظر من آن نوع موسيقي که براي يک فيلم نوشته مي شود در درجه اول بايد از نظر زماني کمترين حجم و از نظر رواني بيشترين تاثير رابرمخاطب بگذارد ولي در کمال تاسف بايد بگويم که اغلب موسيقي هايي که براي فيلم ها ساخته مي شود بيشتر براي رفع نواقص فيلم به لحاظ دراماتيک استفاده مي شود واين در حالي است که موسيقي که براي فيلم نوشته مي شود بايد با موسيقي ارکستر و ساز متفاوت باشد چراکه معتقدم موسيقي فيلم را براي اينکه شنيده نشود مي سازند اما موسيقي ارکستر و يا سازي را براي شنيده شدن استفاده مي کنند.
    خسرو سينايي در توضيح چگونگي ساخت موسيقي فيلم حاضر در جشنواره گفت: «مثل يک قصه» از نظر ساخت موسيقي فيلمي جذاب و در عين حال تجربه تازه اي بود؛ قصه اين فيلم در فضاي جنگ اتفاق مي افتد که براي بيان سردرگمي انسان در موقعيت جنگ از دو ساز ويولن و ني استفاده کردم.
    وي در ادامه به دلايل استفاده از ساز ويولن و ني در موقعيت هاي مختلف اشاره کرد و گفت: استفاده از ويولن براي بيان شکايت از موقعيت جنگ است و ني يک موسيقي حقيقي است که توسط يک سرباز (يکي از کاراکترهاي فيلم) نواخته مي شود.
    اين کارگردان و آهنگساز در پايان درباره دريافت سيمرغ بهترين موسيقي فيلم گفت: براي کسي مثل من که حدود 40 سال در اين حرفه فعال است سيمرغ گرفتن معنا ندارد من ولي چه خوب است که اين سيمرغ ها را به حق به جوان ترها بدهند تا هم تشويقي باشد براي ادامه فعاليت در رشته آهنگسازي و هم فرصتي براي ديده شدن موسيقي فيلم ايجاد شود.
انتهای پیام /

 
   
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com