صفحه اصلی The Greatest Iranian Movie Database


مدرسه كارگاهي

ورود نام «مدرسه كارگاهي فيلمنامه نويسي» در فرهنگ سينماي ايران به سال 1372 باز مي گردد با اين حال از زماني كه اين ايده شكل گرفت تا پخته شد و جامه عمل پوشيد قريب به سه سال زمان طي شد و اين يعني سال 1369. سالي كه شهيد اهل قلم سيدمرتضي آويني تصدي بخش فيلمنامه حوزه هنري را پذيرفت.

با مروري بر پيشينه مدرسه كارگاهي فيلمنامه نويسي روند شكل گيري آنرا مثل اكثر پديده هاي فرهنگي داراي شيبي ملايم و تدريجي مي بينيم. تصميماتي كه بر مبناي شرايط و ضرورت ها شكل گرفت و تشكيلاتي كه بر پايه امكانات و توانايي ها براي پركردن خلاء ها قبض و بسط يافت.

روند شتاب آلود نيازهاي فرهنگي جامعه و حس تكليف پاسخگويي به آنها از طريق سينما براي مسئولين وقت، منجر به دعوت از هنرمندان و صاحبنظران سينمايي به شكل گروهي شد. و اين خود مقدمه اي شد براي تفكر ايجاد كارگا ههاي نگارشي.

تقسيم هنرمندان در گروه هاي تاريخ – جنگ – اجتماعي، كودك و ... و خريد آثار افراد اين گروه به سرعت حوزه هنري و مدرسه كارگاهي را به عنوان قطبي براي هنرمندان درآورد. وجود علائق روزافزون نسل جوان به سينما باعث شكل گيري بخش آموزش گرديد در نتيجه مدرسه كارگاهي در سال 76 بعد آموزشي به خود گرفت از آنجا كه خيل علاقمندان فقط به مركز خلاصه نمي شد بحث آموزش مكاتبه اي نيز براي دوستداران سينما در سراسر كشور مطرح گرديد و جامه عمل پوشيد اما با اين احوال اين مركز تا 10/5/79 هنوز داراي پروانه نبود تا اينكه با شماره 765/153 در وزارت ارشاد داراي شناسنامه رسمي شد و سرانجام مدتي بعد در تاريخ 12/4/80 پس از اعلام رسمي در روزنامه رسمي به شماره 11385/32 در بيستم همان ماه با شماره 12988 در اداره ثبت اسناد به ثبت رسمي رسيد و تاكنون به فعاليت هاي خود ادامه داده است.

 


جستجو در پايگاه داده براساس
 
 
 جستجوی پيشرفته | راهنما
مدرسه كارگاهي فيلمنامه نويسي
 
 
 
    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  | منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2005 sourehcinema.com All rights reserved
  Email: Info@sourehcinema.com